Πρώτη επίσκεψη;

Μην ανησυχείτε καθόλου, είστε σε καλά χέρια!

Ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα για όλη την οικογένεια

Στο οδοντιατρείο μας θα βρείτε την καλύτερη ομάδα οδοντιάτρων, ειδικών οδοντικής υγιεινής και προσωπικού υποστήριξης σε όλους τους τομείς της Σύγχρονης Οδοντιατρικής.

Οδοντιατρικές Υπηρεσίες 

Ενδοδοντία/Οδοντική Χειρουργική

Ακρορριζεκτομές, αποκατάσταση θεραπείας σε ένα ραντεβού.  Οδοντιατρικός έλεγχος, εμφράξεις (σφραγίσματα), καθαρισμός με υπερήχους, εφαρμογές laser και έκδοση πιστοποιητικών. 

Προσθετική/Εμφυτευματολογία

Στεφάνες , Γέφυρες, Προσθετική Εμφυτευμάτων, μηχανήματα, Οδοντοστοιχίες.
Εξαγωγές σωφρονιστήρων, εμφυτεύματα, ανύψωση ιγμορείου, αφαίρεση κύστεων, αφαίρεση σπασμένων ριζών.

Παιδοδοντία/ Ορθοδοντική

Πρώτη προσέγγιση με τον οδοντίατρο, παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού με σκοπό την εκπαίδευση γονέων και παιδιών της φροντίδας των δοντιών.

Φθορίωση, οδοντιατρικός καθαρισμός για παιδιά, επικαλύψεις μόνιμων δοντιών. Ορθοδοντική με κινητά και ακίνητα μηχανήματα, μεταλλικά και αισθητικά σιδεράκια, αισθητικούς νάρθηκες, για μικρούς και μεγάλους.  

Περιοδοντολογία

Χειρουργική περιοδοντίου, μοσχεύματα, θεραπεία ουλίτιδας, θεραπεία περιοδοντίτιδας. 

Αισθητική Οδοντιατρική

Λεύκανση zoom, Όψεις πορσελάνης, Όψεις Ρητίνης, Εφαρμογή υαλουρονικού Οξέως και μεσοθεραπείας με πλάσμα αίματος.

Στοματολογία

Μελέτη της στοματικής κοιλότητας για παρουσία ελκών και όγκων καθώς και λήψη δειγμάτων για βιοψία.

  

Συχνές ερωτήσεις για την 1η επίσκεψη 

 

Ερωτήσεις και απαντήσεις που αφορούν την πρώτη επίσκεψη στο οδοντιατρείο μας.

 

Πρέπει να έρθω νωρίτερα στο ραντεβού της πρώτης επίσκεψης;

Θα ήταν ιδανικό να έρθετε 15-20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη σας επίσκεψη προκειμένου να συμπληρώσετε την φόρμα Οδοντιατρικού Ιατρικού Ιστορικού. Το πρώτο ραντεβού σας θα διαρκέσει περί τη μία ώρα.

Πρέπει να επισκέπτομαι συχνά τον οδοντίατρο και γιατί;

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τον οδοντίατρο όταν νιώσουν ένα πόνο στο δόντι τους. Η τερηδόνα συνήθως δεν προκαλεί πόνο παρά όταν φτάσει κοντά στο νεύρο του δοντιού. Δεν είναι ασυνήθιστο ένας ασθενής να έχει μια τεράστια τρύπα στο δόντι του και να μην νιώθει την παραμικρή ενόχληση.  Η έγκαιρη διάγνωση του οδοντίατρού σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποτρέψετε την ενδοδοντική θεραπεία.

Τι να περιμένω από την πρώτη επίσκεψη;

Πάντα κατά την πρώτη επίσκεψη, λαμβάνεται  λεπτομερές ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό του ασθενούς.

Πραγματοποιείται κλινικός έλεγχος της στοματικής κοιλότητας και ζητείται πρόσφατη πανοραμική ακτινογραφία. Κατόπιν, συζητάμε για τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης, το κόστος τους, καθώς και τον απαιτούμενο χρόνο περάτωσης της θεραπείας.

Φοβάμαι τους οδοντιάτρους. Πώς θα ξεπεράσω το φόβο μου;

Οι οδοντιατρικές τεχνικές έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών με αποτέλεσμα η σύγχρονη οδοντιατρική θεραπεία να είναι εντελώς ανώδυνη. Παρά το γεγονός αυτό, οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ακόμα νευρικότητα κατά την επίσκεψη τους στον οδοντίατρο.

Αν δεν έχετε επισκεφτεί οδοντίατρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανώς θα βρείτε ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ από την τελευταία σας επίσκεψη. Οι οδοντίατροι και το προσωπικό του οδοντιατρείου μας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να μας εμπιστευτείτε τη φροντίδα του χαμόγελού σας.